Melanie aangenaam

Over mij.

Welkom bij praktijk Kiddo Magic, ik ben Melanie van der Linde. Ik ben moeder van 2, een zoon van 15 en een dochter van 2 jaar jong. Bonus moeder van 2. Ik ben gezegend met een liefhebbende man. In 2011 heb ik de opleiding tot professioneel coach succesvol afgerond. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Integratieve Kindercoach, in 2020 start ik met de Master kindertherapeut ECP in Integratieve psychotherapie.

Ik vind het een uitdaging om samen met het kind te zoeken naar oplossingen voor zijn of haar probleem. Als coach ga ik met een open, vrij van ieder oordeel, respectvolle en empathische houding contact maken met het kind en ik kijk hoe het kind in elkaar zit. Hierbij vind ik het belangrijk om het kind zijn/haar eigen kwaliteiten naar boven te laten halen en hem of haar daarin aan te moedigen.

Daarbij ben ik, als coach, een instrument voor het kind dat hij/zij in kan zetten om zijn of haar doel te bereiken. Een kind mag bij mij zijn wie hij/zij is. Kinderen voelen zich vaak snel op hun gemak bij mij.